Hakkımızda

Biz Tecrübeliyiz.

Ekibimiz genç ve dinamik olmakla beraber sektörde tecrübeli bir çekirdek kadro etrafında genişlemektedir. Sürekli olarak kendini yenileyen bir anlayış ile çalıştığımız için sektörde haklı bir yerimiz var.

Biz Yenilikçiyiz.

Görev aldığımız işlerin yapısına uygun olarak yeni yaklaşımlar, yeni çözümler üretiriz. Gerçekleştirdiğimiz her iş bizim için ayrı bir değerdir.

Devamlılık Sağlarız.

Verdiğimiz hizmet ve müşteri ilişkileri geçici değildir. Bizim için gerek teknik konular gerekse müşteri ilişkilerinde devamlılık esastır.

Hakkımızda

1992 yılında kurulan şirketimiz bugün 2. Kuşak işletmecileriyle büyük bir ivme kazanmış olup Yüksek tuttuğu hedeflerine emin adımlarla ilerlemiş ve edindiği tecrübeleri günümüz koşullarına göre; en iyi şekilde değerlendirerek, kendisini daha yukarılara taşımış bir kuruluştur. Kuruluşundan günümüze kadar, her zaman uygun fiyat ve kaliteli ürün politikasıyla hizmet veren REM BİLGİSAYAR, müşterilerine yine en iyi hizmeti vermek ve daha hızlı iletişime geçebilmek için web sitesini güncellemiştir. Kurum yapısı olarak ufkunu geniş tutan Şirketimiz, Network Bilişim güvenliği ve danışmanlık, kurumsal firmaların IT ihtiyaçlarını karşılamak ve Yıllık yapılan sözleşmelerle teknik servis hizmetleri sunmaktadır. Hizmette daha ileri götürecek projelerle ürün yelpazesini daha da genişleterek AR-GE ve eğitim çalışmaları tamamlanmış ve kadrosu oluşturulmuş hizmet alanlarını da bünyesine eklemiştir. Santral ve IP Santral çok noktalı voip uygulamaları, Şirket içi güvenlik ve yazılım Çözümleri, 5651 sayılı kanun Log (kayıt) ve İmzalama çözümleri, Kamera ve Güvenlik sistemleri kurulum ve hizmetini de başarılı bir şekilde müşterilerine sunmaktadır. Çalışmalarını müşteri memnuniyeti odaklı geliştiren REM Ailesi Türkiye’nin en başarılı 100 kurulusu arasında bulunan Kurumlarla çalışmakta ve portföyünü her gecen gün daha da genişletmektedir. Siz değerli müşterilerimizle birlikte ilerlemeye devam eden REM Bilgisayar, hizmette samimiyet, müşteri memnuniyeti, kaliteli ürün, uygun fiyat ve hızlı sevkiyat ile çıtasını yükseltmeye devam edecektir. Birlikte yola çıktığımız ve birlikte yürüdüğümüz tüm ekip arkadaşlarımız ile, çözüm ortaklarımız ve müşterilerimizle birlikte daha çok yol alacağımızın bilincindeyiz ve ilerlemeye devam edeceğiz.